OM FOTBOLL-EM.SE

Finns det något bättre än ett stort mästerskap i fotboll? Om du frågar oss finns det inget bättre än en het mästerskapssommar med landslagsfotboll i världsklass. Många svenskars första fotbollsminnen går att koppla till EM när man var barn och för oss är det precis samma sak. 

Fotboll-EM.se är en sajt för alla som älskar Fotbolls-EM. Vi är en gratis plattform med fullt fokus på Europamästerskapen i fotboll. Hos oss hittar du allt du behöver veta inför en ny EM-sommar. Alla EM-trupper, spelschema, grupper, resultat och statistik går att hitta på vår sajt. 

Vår plattform är också perfekt för dig som vill följa EM-kvalet inför ett nytt mästerskap eller som vill få koll på hela EM-historien. Vår förhoppning är att Fotboll-EM ska ge svar på alla frågor du kan ha om Fotbolls-EM för herrar och damer. 

Fotboll-EM.se lanserades 2023 och drivs av företaget AVO Links AB. Hela vår redaktion består av fotbollsälskare med en speciell förkärlek till magiska mästerskap på sommaren. 

Vår redaktion 

Vår redaktion består av fotbollstokiga personer med lång erfarenhet av att bevaka och rapportera om Fotbolls-EM och andra stora fotbollsevenemang. Vårt genuina intresse för landslagsfotboll och stora mästerskap är en viktig drivkraft till att vi nu erbjuder våra läsare Sveriges bästa guide till EM i fotboll. 

Simon Pålsson
Redan som ung älskade Simon att ägna hela sommaren åt fotboll på tv. Fotbolls-EM 2004 är det första starka minnet, även om det bittra uttåget i straffläggning mot Nederländerna fortfarande sitter djupt. Men kärleken till Fotbolls-EM består. Simon Pålsson är Site Manager och innehållsansvarig på Fotboll-EM.se.
Per Håkansson
Per har alltid varit en stor supporter av det svenska landslaget i fotboll och han drömmer fortfarande om att Sverige en dag ska kunna ta en EM-medalj på herrsidan. På Fotboll-EM.se är Per Håkansson ansvarig för nyhetsbevakning, statistik och tekniskt underhåll.
Bobby Önnhagen
Bobby är en sport- och fotbollsnörd ut i fingerspetsarna. En sommar med ett stort mästerskap i fotboll är alltid bättre än en sommar utan ett Fotbolls-EM. Bobby Önnhagen skriver om EM-nyheter och matcher för Fotboll-EM.se.

Vad vi erbjuder våra läsare 

Vårt mål är att våra tjänster på Fotboll-EM.se alltid ska vara gratis, tillgängliga och heltäckande. Hos oss får du all information du behöver både innan, under och efter en EM-turnering i fotboll. 

Genom att sammanställa all information om Fotbolls-EM på ett och samma ställe hoppas vi hjälpa till att stärka ditt generella fotbollsintresse. På vår plattform hittar du alltid tabeller, resultat, trupper, spelschema och all annan information som är relevant när ett nytt Europamästerskap ska spelas. I efterhand kan du också läsa allt om det färdigspelade Europamästerskapet på vår sajt. 

Kontaktuppgifter

AVO Links AB
Engelbrektsgatan 10
211 33 Malmö